وبلاگ

توضیح وبلاگ من

ُآشنایی با روش تهیه مربای سیب

 
تاریخ: 12-08-95
نویسنده: سیده زهرا شمسی

آشنایی با روش تهیه مربای سیب

یک کیلو شکر و یک لیوان آب را در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید.

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید

مواد لازم برای تهیه مربا سیب

سیب خرد کرده یک کیلو

شکر یک کیلو

آب لیمو یک چهارم فنجان

گلاب یک چهارم لیوان

زعفران یک چهارم قاشق چای خوری

با این مقدار مواد لازم به اندازه 7 کاسه ماست خوری از “‌ مربا سیب” خواهیم داشت.

آب یک عدد لیمو ترش یا نارنج متوسط یا یک چهارم فنجان آب لیمو تازه یا آب نارنج، یک کیلو سیب خرد کرده (حدود یک کیلو و چهار صد گرم سیب پوست نکنده نیاز می‌باشد)
مربا سیبمربا سیب

چهار لیوان سرپر شکر (معادل یک کیلو)، یک چهارم لیوان گلاب (معادل 50 گرم)
مربا سیبمربا سیب

یک چهارم قاشق چای خوری زعفران
مربا سیب

طرز تهیه مربا سیب

یک کیلو شکر و یک لیوان آب را در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید (در صورت نیاز می‌توان آب و شکر جوش آمده را از صافی گذراند تا آشغال‌های آن گرفته شود)
مربا سیب

سیب را خرد کرده، به آب و شکر اضافه می‌کنیم سپس کمی زعفران و گلاب به آن اضافه می‌کنیم تا با شعله متوسط حدود نیم ساعت الی 45 دقیقه بپزد و قوام آید. (برای تعیین قوام مربا، نوک قاشق از شربت مربا را در یک نعلبکی ریخته تا سرد شود. اگر غلظت مناسب بود، مربا قوام آمده است) در آخر یک چهارم فنجان آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج را اضافه کرده، دو جوش بزند، شعله را خاموش می‌کنیم.
مربا سیب

در قابلمه را گذاشته تا مربا سرد شود. سپس مربا را در ظرف در بسته ریخته، در یخچال قرار می‌دهیم تا آماده پذیرایی شود.


مربا سیب
نوش جان


مربا سیب


فرم در حال بارگذاری ...

« رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان:چهل حديث گهربار منتخب »
 
مداحی های محرم